eur:
398.35
usd:
364.6
bux:
70321.83
2024. augusztus 6. kedd Berta, Bettina
Széksorokat állítanak be munkások a Szajna partján Párizsban 2024. július 21-én, a párizsi olimpia megnyitóünnepsége előtt öt nappal. A folyó fővárosi szakaszán rendezik az ötkarikás játékok nyíltvízi úszását és a triatlonversenyek úszószámát.
Nyitókép: MTI/AP/David Goldman

Nem engedték be a Szajnába edzeni a nyílt vízi úszókat

A magyarok semmiképp nem vettek volna részt az edzésen, a versenyig nem kockáztatnak a Szajnával

Az elégtelen vízminőség miatt kedden nem rendezhették meg a párizsi olimpián szereplő nyíltvízi úszók első edzését a Szajnában.

A Magyar Úszó Szövetség közösségi oldala szerint Fábián Bettina, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid semmiképpen nem vett volna részt az edzésen, mert csak a 10 kilométeres versenyen akarnak először a folyóba ugrani, addig nem kockáztatnak és medencében edzenek.

A szervezők azt közölték, a várható kedvező időjárás miatt szerdán már bizonyosan az elvárt szint alá csökken a baktériumok mennyisége a folyóban.

Korábban a triatlonosok több edzése is elmaradt az ötkarikás játékokon, míg a versenyek után többen megbetegedtek.

Címlapról ajánljuk
Hősi halált halt a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen
5-4 oda

"Hősi halált halt" a női vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen

A magyar női vízilabda-válogatott az "óriási" Egyesült Államok ellen játszott a párizsi olimpia negyeddöntőjében, 1-0-ra és 2-1-re is vezetett, egy gólnál nagyobb különbség egyszer sem volt a csapatok közt. Oda az elődöntő a párizsi olimpián.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×