eur:
392.54
usd:
361.51
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Virth Balázs edző (b) és Milák Kristóf olimpiai, világ- és háromszoros Európa-bajnok válogatott úszó a Duna Arénában 2022. június 16-án, a magyarországi vizes vb kezdete előtt két nappal.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Milák Kristóf eltűnt, egy hete az edzője sem látta

Csütörtökön elutazott Párizsba Virth Balázs úszócsoportja, de a 200 pillangó címvédője nem voltt ott a repülőtéren.

„Újabb csapatunk indult Párizsba, az olimpiára” – adta hírül közösségi oldalán a Magyar Úszószövetség csütörtök reggel. A képen Virth Balázs csapata látható, többek között Kapás Boglárka és férje, Telegdy Ádám, valamint Márton Richárd is felszállt a francia fővárosba tartó repülőre, de nem volt ott a szakember olimpiai bajnok tanítványa, Miák Kristóf.

Az Index értesült, hogy Virth Balázs szerdán még abban a hiszemben volt, hogy a Honvéd kiválósága velük együtt utazik ki az olimpiára. Közben a Nemzeti Sport arról írt, hogy a magyar medencés csapat húzóneve továbbra sem kommunikál még közvetlen környezetével, így például edzőjével, társaival, a szövetségi kapitánnyal sem.

Sós Csaba szerdán arról beszélt, hogy mivel Miláknak csak kedden kell először úsznia az olimpián, ráér a hét végén utazni, és addig itthon készülhet, csakhogy a Magyar Nemzet értesülései szerint Virth Balázs immár több mint egy hete nem látta világhírű tanítványát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
Orosz drón darabjait találták meg Romániában, orosz és kínai bombázók járőröztek Amerika közelében – Háborús híreink csütörtökön

Orosz drón darabjait találták meg Romániában, orosz és kínai bombázók járőröztek Amerika közelében – Háborús híreink csütörtökön

Román katonák olyan alkatrészeket találtak a Duna-deltában, Plauru település közelében, amelyek lelőtt orosz drónokból származhatnak. Mikola Olescsjuk, az ukrán légierő parancsnoka csütörtök reggel azt jelentette, hogy három orosz drónnak nyoma veszett, miután beléptek a román légtérbe. A közös amerikai–kanadai Észak-amerikai Légtérvédelmi Parancsnokság két orosz Tu–95-ös és két kínai H–6-os, nukleáris töltetek bevetésére is képes stratégiai bombázót tartóztatott fel az alaszkai légvédelmi azonosító zónában (ADIZ). Moszkva és Peking szerint a katonai repülőgépek járőrözést végeztek, és nem sértették meg harmadik országok légterét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 17:33
×
×
×
×