eur:
397.95
usd:
359.53
bux:
74189.72
2024. október 2. szerda Petra
A bajnoki trófea a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első, Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain mérkőzése előtt Dortmundban 2024. május 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA/Christopher Neundorf

A kilenc BL-meccs 32 gólt hozott!

A kilenc keddi mérkőzésen 32 gól esett a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az Arsenal 2-0-ra verte a PSG-t, a Leverkusen 1-0-ra a Milant, a Dortmund 7-1-re a Celticet, a Manchester City 4-0-ra Pozsonyban a Slovant. A Brest 4-0-ra nyert Salzburgban. További eredmények: PSV–Sporting 1-1, VfB Stuttgart–Sparta 1-1, Inter–Crvena zvezda 4-0, Barcelona–Young Boys 5-0.

RB SALZBURG–BREST 0-0: Az osztrák csapat első fordulóban kikapott 3-0-ra a Spartától Prágában. A franciák sorsolása különleges, a nyitányon 2-1-re verték a Sturm Grazot, s most ismét osztrák csapattal játszanak.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 0-0: A Sparta hét mérkőzésen van túl a mostani BL-idényben a selejtezőkben játszottakat is beleértve, szenzációs mérleggel, hatot megnyert, egyen döntetlenre végzett. Ugyanakkor a stuttgarti az eddigi legnehezebb feladat. A VfB az első meccsén 3-1-re kikapott a Real Madridtól a Bernabéuban.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-0: Máris vezet a német csapat, Mittelstädt előkészítése után Millot szerzett gólt.

RB SALZBURG–BREST 0-0: Az osztrákok is gyorsan vezetést szerezhettek volna, a ghánai származású, de már Grazban született Samson Baidoo betalált a Brest kapujába. A VAR azonban érvénytelenítette a találatot.

RB SALZBURG–BREST 0-1: Viszont a franciák gólját megadta a játékvezető. Az első fordulóban is eredményes Abdallah Sima szerzett vezetést.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-1: Kiegyenlített a Sparta, Karinen látványos szabadrúgásával. Előtte már egy kapufa is jelezte, nagyon bátran futballozik a cseh csapat.

RB SALZBURG–BREST 0-2: Camara góljával megduplázta előnyt a francia csapat.

RB SALZBURG–BREST 0-3: Abdallah Sima eldöntötte a mérkőzést.

RB SALZBURG–BREST 0-4: Baldé labdáját Pereira Lage a kapuba küldte, ez már kiütéses győzelem. A Brest mind a két osztrák csapatot legyőzte a BL-főtábláján, immár még biztosabb.

RB SALZBURG–BREST 0-4: Végeredmény.

VFB STUTTGART–SPARTA PRAHA 1-1: Végeredmény.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 1-0: A nyolcadik percben Raphinha labdájából Lewandowski szerzett gólt.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 1-0: Hakan Calhanoglu megszerezte a vezetést az olasz csapatnak.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-1: Pozsonyban Ilkay Gündogan juttatta előnyhöz az angol bajnokot.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 2-1: Potyognak a gólok, négy perc alatt esett három. Emre Can büntetőből elért és Adeyemi „sima” gólja között Maeda is a kapuba talált.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-2: Doku passzát Phil Foden belőtte.

BAYER LEVERKUSEN–AC MILAN 0-0: A 20. percben Frimpong a kapuba lőtt, de a VAR érvénytelenítette a gólt.

ARSENAL–PARIS SAINT-GERMAIN 1-0: Kai Havertz a gólszerző. Trossard beadását fejelte be nagyon bátran berobbanva, Gianluigi Donnarumma rosszul mozdult ki.

PSV EINDHOVEN–SPORTING CP 1-0: Schouten az ellenfelét megelőzve elcsípett egy labdát, aztán 20 méterről a jobb alsó sarokba rúgta a labdát.

ARSENAL–PARIS SAINT-GERMAIN 2-0: Bukayo Saka az elmúlt időszakban a gólok előkészítésében jeleskedett, ezúttal ő maga fejezte be az akciót.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 3-1: Újabb német gól, a szerzője Karim Adeyemi.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 2-0: Raphinha a gólpassz után gólt is szerzett.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 3-0: Inigo Martínez alighanem el is döntötte a mérkőzést.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 5-1: Még két gól a félidő végére, az elsőt Guirassy, a másodikat az így már mesterhármasnál járó Adeyemi szerezte.

BAYER LEVERKUSEN–AC MILAN 1-0: Boniface három méterről a kiszolgáltatott helyzett lévő Mike Maignan kapujába küldte a labdát.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 4-0: Robert Lewandowski a második gólját is megszerezte. A mostani idényben, a La ligában és a BL-ben, eddig tíz mérkőzésen kilenc gól a mérlege.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 2-0: Taremi erőszakos labdaszerzése után Marko Arnautovic könnyű gólt szerezve passzolt a hálóba.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-3: Ez a City-meccs sem múlik el Erling Haaland gólja nélkül. A norvég a 41. BL-mérkőzésén a 42. gólját lőtte.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 6-1: Guarassy góljával ötgólos hátrányban a Celtic, amely egy hete 5-1-re verte a pozsonyi Slovant.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 3-0: Taremi Lautaro Martínezt is kiszolgálta egy gólpasszal.

SLOVAN–MANCHESTER CITY 0-4: McAtee gólja azt jelenti, hogy, ha nem változik az állás, a pozsonyiak másodszor is négygólos vereséget szenvednek.

BORUSSIA DORTMUND–CELTIC FC 7-1: Felix Nmecha góljával közel a skótok az eddigi rekordvereségükhöz, az 0-7 volt.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 5-0: Szegény svájciakat öngól is húzza, Camaráról került saját kapujába a labda.

INTERNAZIONALE–CRVENA ZVEZDA 4-0: Taremi két gólpassz után gólt lőtt, büntetőből.

PSV EINDHOVEN–SPORTING CP 1-1: Braganca kiegyenlített.

FC BARCELONA–YOUNG BOYS 5-0: A svájciak szépítő gólját elvette a VAR.

Címlapról ajánljuk
Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat
Tudósítónktól

Irán masszív rakétacsapást hajtott végre Izrael ellen, Washington beavatkozhat

Órákkal azután, hogy az izraeli hadsereg „korlátozott” invázióba kezdett Libanonban, megjött Teherán bosszúja Haszan Naszrallah Hezbollah-vezér likvidálására: közel kétszáz ballisztikus rakétát lőttek ki Izraelre. Tel-Aviv egy külvárosában közben két fegyveres támadó lelőtt több embert.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Új mélyponton is járt a forint az iráni támadás hírére

Az elmúlt napok sorozatos forintgyengülése folytatódott kedden is. A kora délutáni órákban a forint 398 felett az euróval szemben, ami új kéthavi forintmélypont. Ebben a Fed-elnök lassabb kamatvágásra utaló tegnapi beszéde, a dollár határozott erősödése, és az is szerepet játszik, hogy a Fehér Ház információi szerint Irán rövidesen ballisztikus rakétákkal fogja megtámadni Izraelt. A dollár ereje miatt a dollár/forint jegyzések 360-ig ugrottak, ami új egyhavi forintmélypontot jelent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×