eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa ünnepli gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Newcastle United-Tottenham Hotspur mérkőzésen Newcastle-ben 2023. április 23-án.
Nyitókép: Adam Vaughan

Hivatalos: Harry Kane a Bayern Münchenhez igazolt

A Bayern München labdarúgócsapata saját hivatalos oldalain jelentette be, hogy szerződtette Harry Kane-t a Tottenhamtől.

A német bajnok szombaton erősítette meg az angol válogatott csapatkapitányának és gólrekorderének a szerződtetését, és sajtóértesülések szerint 100-120 millió euró közötti összeget fizetett érte, amely Bundesliga-rekord. A The Independent című angol napilap szerint az aláírás hajnali 2 órakor került rá a szerződésre, miután a 30 éves Kane átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Így elvileg nincs akadálya, hogy a csatár pályára lépjen új csapatában a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig ellen a német Szuperkupa-mérkőzésen, amely 20.45 órakor kezdődik Münchenben.

A 24.hu megjegyzi, hogy egyébknt Harry Kane egy videoüzenetben maga közölte a londoni szurkolókkal, hogy távozik, mielőtt a németek hivatalosan is megerősítették a csapatváltást. „Én akartam elsőként közölni: elhagyom a csapatot – mondta az angol válogatott csapatkapitánya, aki hozzátette, nehéz döntést kellett meghoznia, közel 20 évet töltött ugyanis a klubnál, ahol felnőtté vált.

A Premier League történetének második legeredményesebb játékosa a négy évre kötelezte el magát Münchenbe.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×