eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szász-Kovács Emese olimpiai bajnok, egyéniben világbajnoki ezüst- és kétszeres bronzérmes párbajtőröző (b) edzésen a fővárosi Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban 2020. január 20-án. Az olimpiai címvédő sportoló a női párbajtőrözők márciusi, budapesti Grand Prix-versenyén visszatér és megcélozza a tokiói részvételt.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Bronzérmes a női párbajtőrcsapat az Egyetemi Világjátékokon

A japánokat verték magabiztosan.

A magyar női párbajtőrcsapat bronzérmet nyert a Csengtuban zajló Egyetemi Világjátékok szombati versenynapján.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség közleménye szerint a Gnám Tamara, Kardos Edina, Muhari Eszter, Tóth Jázmin összeállítású együttes az elődöntőig magabiztosan menetelt, ott azonban kikapott a házigazda kínaiaktól, a bronzmérkőzésen viszont 42-33-ra nyert a japánok ellen.

A férfi kardcsapat (Galgóczy Tamás, Horváth Gergő, Noseda Szabolcs, Rabb Krisztián) ötödikként zárt, mint ahogyan a női kosárlabda-válogatott is, amely a helyosztón 64-52-re diadalmaskodott a lengyel csapat felett, így 1981 óta a legjobb eredményét könyvelhette el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×