eur:
387.65
usd:
359.92
bux:
69201.95
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Daniel Ricciardo, a McLaren ausztrál versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 29-én.MTI/Balogh Zoltán
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Nagy visszatérő a Forma-1-ben - épp nálunk

Jövő hétvégén már az Alpha Tauri volánja mögött bizonyíthat.

A jövő hétvégi Magyar Nagydíjtól kezdődően Daniel Ricciardo váltja az Alpha Tauri Forma-1-es csapatánál a holland Nyck de Vriest. Az ausztrál pilóta – aki a mostani idényben eddig a Red Bull tartalékversenyzője volt – közösségi oldalán tudatta: "fel van tüzelve, hogy újra a Red Bull-család színeiben versenyezhet".

A 34 éves versenyző 2011-ben mutatkozott be a Forma-1-ben a Hispania színeiben, később a Toro Rosso, a Red Bull, a Renault, majd tavaly és tavalyelőtt a McLaren alkalmazottja volt.

Daniel Ricciardo kedden a Pirelli tesztjén még a Red Bullt vezette Silverstone-ban, jövő hétvégén azonban már az istálló fiókcsapatának számító Alpha Tauri volánja mögött bizonyíthat.

A pilóta 2014-ben megnyerte a hungaroringi versenyt.

Nyck de Vries tavaly Monzában, a Williamsnél rögtön egy kilencedik hellyel mutatkozott be a Forma-1-ben, de az idei tíz futamon egyetlen pontot sem szerzett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

Jó a hangulat, emelkednek a tőzsdék

A nemzetközi színtéren folytatódik a hét korábbi részében is látott pozitív momentum, emelkednek a vezető részvényindexek, a német DAX új történelmi csúcsot állított be, miközben az amerikai piacok is jól szerepelnek. A magyar piacon is jó volt a hangulat, a befektetők ma friss információkat kaptak az OTP és a Mol első negyedéves teljesítményéről, hiszen mindkét vállalat hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését. A vártnak megfelelő bevételt, de valamivel magasabb profitot szállított az OTP, a menedzsment nem is változtatott a márciusban kiadott előrejelzésein. A Mol számai messze elmaradtak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, viszont a stabilan alakuló Brent-Ural árkülönbözet és a rendkívül magasan alakuló finomítói feláraknak köszönhetően összességében erős számokat hozott az olajcég.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×