eur:
394.82
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Szoboszlai Dominik a Magyarország - Észtország felkészülési mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2023. március 23-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Bezárul egy kapu Szoboszlai Dominik előtt

70 millió euróért nem ő kell a Newcastle Unitednak, hanem a Milan üdvöskéje.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik lipcsei kivásárlási áráért vesz játékost a BL-érdekelt angol Newcastle United az olasz AC Milantól, így aligha kerül a Szarkákhoz a jelenlegi legmagasabb piaci értékű magyar labdarúgó, pedig az elmúlt hetekben sokat lehetett erről hallani.

A 23 éves Sandro Tonali 70 millió euróért vár klubot, ennyiért vihette volna a Newcastle Szoboszlait is Lipcséből, mégsem a körülbelül ugyanennyi idős magyart választotta.

Tonali jelenleg az U21-es Eb-n szerepel az olasz válogatott tagjaként, de már a felnőtteknél is pályára lépett 14-szer. Tavasszal a Milannal a BL elődöntőjéig jutott - olvasható az Origo cikkében.

Ugyanakkor a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya Szoboszlai esetében éppen egy olasz szerződést ambicionálna, hogy a játékos taktikailag fejlődjön.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×