eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A francia Kristina Mladenovic a cseh Barbora Strycova és a tajvani Hszie Szu-vej alkotta duó elleni mérkőzésen a kínai Sencsenben zajló 14 millió dollár (4,1 milliárd forint) összdíjazású női keménypályás tenisz-világbajnokság páros versenyének döntőjében 2019. november 3-án. A címvédő Babos, Mladenovic kettős 6-1, 6-3 arányú győzelmével megvédte bajnoki címét.
Nyitókép: MTI/EPA/Alex Plavevski

Babos Tímea korábbi partnere Australian Opent nyert

Vegyes párosban diadalmaskodott Kiki Mladenovic - Ivan Dodiggal az oldalán.

Ivan Dodig és Kristina Mladenovic nyerte a vegyes párosok versenyét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Az ötödik helyen kiemelt horvát, francia duó a pénteki döntőben két sima szettben verte a hazai közönség előtt szereplő, szabadkártyával indult Jason Kubler, Jaimee Fourlis kettőst.

Dodignak és Mladenovicnak ez volt az első közös Grand Slam-győzelme.

Mladenovic 2018-ban és 2020-ban Babos Tímeával női párosban ünnepelhetett az Australian Openen, tavaly azonban felbomlott a kettősük, a magyar játékos pedig a közelmúltban úgy nyilatkozott, hogy "Kristinával magánemberként némi mosolyszünet után rendeztük a viszonyt, novemberben egyeztettem vele az esetleges páros folytatásról, de rendre bizonytalan válaszokat adott, és azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontos neki az egyéni szereplés. Erre nem tudtam alapozni".

Babos idén nem is indult Melbourne-ben, Mladenovic pedig egyesben az első fordulóban búcsúzott.

Eredmények:

vegyes páros, döntő:

Ivan Dodig, Kristina Mladenovic (horvát, francia, 5.)-Jason Kubler, Jaimee Fourlis (ausztrál) 6:3, 6:4

korábban:

férfiak:

elődöntő:

Nadal (spanyol, 6.)-Berrettini (olasz, 7.) 6:3, 6:2, 3:6, 6:3

később:

Cicipasz (görög, 4.)-Medvegyev (orosz, 2.) 9.30

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×