eur:
393.07
usd:
363.54
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután szabadrúgásból gólt szerzett a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. A Salzburg 5-0-ra győzött a koronavírus-járvány miatt szurkolók jelenléte nélkül játszott mérkőzésen.
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Szoboszlai Dominik már a legjobb 40 között - most szavazni lehet rá

Egyre csak szűkül az idei Golden Boy-díjra esélyesek mezőnye.

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik is jelölt a Golden Boy-díjra, amelyet minden évben a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgó kap.

Az olasz Tuttosport díjára most szűkítették a jelöltlistát 40-re.

Az elismerésről negyven futballszakíró dönt, mindegyikük öt játékosra adhatja le szavazatát, osztályzatok formájában.

Mutatjuk a mezőnyt, amelynek Szoboszlain kívül tagja még a dortmundi Erling Haaland - a korábbi salzburgi csapattárs -, a müncheni Alphonso Davies és a barcelonai Ansu Fati is.

A legjobb 20 mezőnye októberre alakul ki majd.

Szavazni ezen a linken lehet, cikkünk megjelenésének pillanatában, a szavazás korai fázisában Szoboszlai a második helyen áll Alphonso Davies (Bayern München; 298 szavazat) mögött épp csak lemaradva (286 szavazat), és kicsivel előzve Mason Greenwoodot (Manchester United; 265 szavazat).

Korábban mások mellett Lionel Messi, Wayne Rooney, Mario Götze és Kylian Mbappé is nyertese volt a díjnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×