eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A futamgyőztes Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője ünnepel a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság szezonzáró Abu-dzabi Nagydíján a Yas Marina versenypályán 2018. november 25-én. A 33 éves versenyző megnyerte a 2018-as évadot, és ezzel az ötödik világbajnoki címét szerezte meg.
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Így még nem láttuk Lewis Hamiltont - videó

A Queen slágere sem okozott gondot a Forma-1-es világbjanoknak.

Lewis Hamilton hobbija a zenélés, az ötszörös Forma-1-es világbajnok évek óta ír és rögzít számokat, sok sztárral dolgozott már együtt - írja a vezess.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I just wanted to share this with you. Finally home and happy, this song was on my mind so I sat at the piano trying to figure it out. I want you to know that I’m not good at everything but I try everything and I give it all my heart. I don’t always show you the steps in which I take to learn things, usually is just the end result of a lot of mistakes just like my racing but it all took practice and mistakes to get me here. So don’t be discouraged by your failures as they are just the piece to the puzzle that is needed to create the whole picture. Keep pushing and don’t give up on anything especially your dreams. #bohemianrhapsody #learning #nevergiveup #believe

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által megosztott bejegyzés,

A hétvégén újra megmutatta, hogy nem csak a volánnál tehetséges, és képes eljátszani a Queen Bohemian Rhapsody című slágerét. Vélhetően ezzel is tisztelgett az éjszakai Oscar-gálán négy díjjal jutalmazott film előtt.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×