eur:
394.73
usd:
368.11
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Manchester, 2018. március 13.José Mourinho, az angol Manchester United portugál vezetőedzője a spanyol Sevilla elleni visszavágó mérkőzést nézi a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a manchesteri Old Trafford Stadionban 2018. március 13-án. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Megvan Mourinho új állása

José Mourinho március elejétől saját műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.

A műsor - melynek címe "Az oldalvonalnál Jose Mourinhóval" - március 7-én, egy nappal a nyolcaddöntő visszavágóinak első négy meccsét követően indul.

"A futballról fogok beszélni az RT-n. Mégis mit gondoltak, mi mást csinálnék?" - mondta a kétszeres BL-győztes portugál edző a műsort hirdető bejátszásban, melyet hétfőn tett közzé a Twitter-oldalán a csatorna.

A Manchester Unitedtől decemberben menesztett 56 éves szakember számára nem lesz ismeretlen a televíziós szereplés, ugyanis már a tavalyi, oroszországi világbajnokság alatt is dolgozott szakértőként ennél a csatornánál.

Az RT-t sok bírálat éri amiatt, hogy az orosz állami propaganda szócsöve.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×