eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Angelos Vlachopoulos (b), az Eger és Dusan Vasic, a szerb Crena zvezda játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A csoportjában játszott ZF-Eger - Crvena zvezda mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2019. február 6-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Simán legyőzte az Eger a Crvena zvezdát

Az Eger a papírformának megfelelően magabiztosan győzte le szerdán a továbbra is pont nélküli Crvena zvezdát a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában.

Az Egernek - ahogy a két csapat két héttel ezelőtti összecsapásán is - kötelező volt a három pont begyűjtése ahhoz, hogy megőrizze továbbjutási esélyét. Dabrowski Norbert együttese Belgrádban megszenvedett a sikerért, Decker Ádám tíz másodperccel a dudaszó előtt lőtt góljával nyert.

Hazai környezetben viszont esélyt sem adott a szerb csapatnak, két negyedet követően hét góllal vezetett, s bár a továbbiakban már nem sziporkázott, azért így is sima győzelmet aratott.

Kedden játszották

A csoport:

Mladost Zagreb (horvát)-Szolnoki Dózsa 8-11 (4-5, 1-3, 2-2, 1-1)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×