eur:
394.93
usd:
367.86
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó

Duplán örülhet a férfi kéziválogatott a szerdai nagy meccs előtt

A szerdai meccsen Norvégia ellen ismét pályára lép Balogh Zsolt.

Balogh Zsolt, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője játszani fog szerdán a Norvégia elleni középdöntős mérkőzésen a német-dán közös rendezésű világbajnokságon. A mérkőzés 18 órakor kezdődik.

A MOL-Pick Szeged játékosa gyermekének születése miatt hétfőn, a szabadnapon hazautazott, és sokáig valószínűtlennek tűnt, hogy visszatér Herningbe a szerdai meccsre.

"Balogh Zsolt játszani fog holnap a Norvégia elleni mérkőzésen" - áll a Magyar Kézilabda Szövetség kedd esti, rövid közleményében, vagyis a jobbátlövő biztosan pályán lesz az előző vb-n ezüstérmes skandinávok ellen. Balogh eddig négy meccsen szerepelt a tornán, és 35 lövésből 27 gólt szerzett.

A magyarok a csoportkört Koppenhágában két győzelemmel, két döntetlennel és egy vereséggel zárták, a középdöntőben szombaton 25-22-re kikaptak az olimpiai bajnok Dániától, vasárnap 26-21-re legyőzték az Afrika-bajnok Tunéziát, szerdán 18 órától pedig Norvégiával találkoznak.

A csoportok első és a második helyezettje az elődöntőbe jut, a harmadik az ötödik helyért, a negyedik pedig a hetedik helyért játszhat.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×