eur:
393.12
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lékai Máté a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 4. fordulójában játszott Magyarország - Egyiptom mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Lékai Máté a szülőszobából repült vissza a vb-re: a meccs legjobbja lett az ifjú apa!

Lékai Máténak emlékezetes napja volt vasárnap: hajnalban hazarepült, hogy ott legyen gyermeke, Noé születésénél, ezt követően visszatért a férfi kézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a Tunézia elleni diadalban – a mérkőzés legjobbjának is megválasztották

Életem legjobb napja ez, ennél nagyszerűbb nem lehetne! Nyertünk, apa lettem, boldog vagyok – mondta Lékai a dán TV2 riporterének. Az interjút a Nemzeti Sport idézi.

Szinte semmit sem aludtam, hiszen játszottam az előző mérkőzésen, a meccs után meg nem jön álom a szememre - mondta Lékai Máté. Ami reggel történt, az a legfontosabb, igaz nagyon fáradt volt a válogatott tagja.

A dán riporter összegezte Lékai vasárnapját: 4.30-kor repült Billundról Budapestre, reggel megszületett a kisfia, 12.30-ra visszaért Herningbe, 18 órakor pályára lépett Tunézia ellen, bő másfél órával később pedig megválasztották a mezőny legjobbjának a 26–21-es magyar siker után, melyben hét góljával főszerepet vállalt.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×