eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó
Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Friss hírek a kézilabda-válogatott alapemberének sérüléséről

Bokasérülése miatt bizonytalan Balogh Zsoltnak, a magyar férfi kézilabda-válogatott átlövőjének játéka a német-dán közös rendezésű világbajnokságon.

A magyar szövetség közleménye szerint a MOL-Pick Szeged játékosa "enyhe részleges bokaszalag-sérülést" szenvedett a Katar ellen 32-26-ra megnyert hétfői összecsapáson.

Az ultrahangvizsgálat szerint törés nincs, a sérült boka terhelhetősége a következő napokban derül ki - idézték Erdélyi Gábor csapatorvost. A gyógyulási időről biztosat még nem lehet mondani, de az egészségügyi stáb megkezdte a jobbátlövő komplex kezelését - írták.

A 29 éves kézilabdázó bal bokája az első félidő végén egy leérkezésnél aláfordult és bedagadt.

Balogh Zsolt három meccsen 18 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
×
×
×
×