eur:
392.4
usd:
362.46
bux:
72058.73
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke (j) és Mattia Binotto, a csapat technikai igazgatója a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a mogyoródi Hungaroringen 2017. július 30-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Megvan a Ferrari új csapatfőnöke

Új csapatfőnök, Mattia Binotto vezeti a 2019-es idényben a Ferrari Forma-1-es csapatát.

A maranellói istálló hétfői közleménye szerint az eddigi első ember, az olaszokat négy évig irányító Maurizio Arrivabene azonnali hatállyal távozik. Helyét az eddig technikai igazgatóként dolgozó Binotto veszi át.

A csapat az indoklás szerint a cég menedzsmentjének hosszas mérlegelése, és az Arrivabenével való megbeszélések után döntött a változtatás mellett.

A Ferrari versenyautóit a 2019-es világbajnoki sorozatban a négyszeres vb-győztes német Sebastian Vettel és a monacói Charles Leclerc vezeti majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×