eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Párizs, 2018. május 28.Babos Tímea játszik a spanyol Lara Arruabarrena ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság női egyesének első fordulójában a párizsi Roland Garros Stadionban 2018. május 28-án. (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson)
Nyitókép: (MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Babos nem jutott elődöntőbe párosban

Babos Tímea a német Julia Görgesszel az oldalán kikapott a negyeddöntőben a 250 ezer dollár (70 millió forint) összdíjazású aucklandi keménypályás tenisztornán.

A magyar, német kettős csütörtökön alig több mint egyórás mérkőzésen, két szettben maradt alul a Han Hszin-jün, Darija Jurak kínai, horvát párossal szemben.

Babos egyesben az első fordulóban búcsúzott kedden az új-zélandi tornától.

Címlapról ajánljuk
Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

Nagy korszaka ez a tojásnak – sokat eszünk belőle

A kilencvenes években tapasztalt mélypont óta folyamatosan nő a tojásfogyasztás Magyarországon, ezt a termék vásárlását népszerűsítő kampányok is segítik – mondta az InfoRádióban a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetség alelnöke, Pákozd Gergely.

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 6. 17:01
×
×
×
×