eur:
393.22
usd:
363.14
bux:
72132.83
2024. július 8. hétfő Ellák
Kielce, 2017. február 26. José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged kapusa (b) és Pawel Paczkowski, a Vive Tauron Kielce játékosa (k) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjának a 12. fordulóban játszott mérkőzésén a közép-lengyelországi Kielcében 2017. február 26-án. A találkozót a Kielce nyerte 28-24 arányban. (MTI/EPA/Piotr Polak)
Nyitókép: MTI/EPA/Piotr Polak

Lengyel átlövőt igazolt a Veszprém

Pawel Paczkowski egy plusz egyéves szerződést írt alá, és júliusban kölcsönben érkezik az együtteshez

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém a klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a 195 centiméter magas, 97 kilogrammos játékost a 2016/17-es idényben megválasztották a lengyel bajnokság legjobb átlövőjének.

Pawel Paczkowski 2017-ben a Kielcétől kölcsönbe került két évre a Motor Zaporozsjéhoz, amellyel ukrán bajnok lett. Új állomáshelyén az első szezonjában 29 találatot ért el a Bajnokok Ligájában, míg idén már 38-nál tart.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Elmaradt a szélsőjobboldali áttörés, de igazán kaotikus forgatókönyv valósult meg – Mi lesz most Franciaországban?

Meglepetésszerű eredmény született a magas részvétellel lezajlott francia nemzetgyűlési választások második fordulójában. Bár szinte minden felmérés a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés győzelmét jósolta, az exit pollok szerint a baloldali pártok összefogása, az Új Népfront szerezte meg a legtöbb mandátumot, második helyre pedig az Emmanuel Macron elnök mögötti centrista Együtt formáció futott be. Úgy néz ki, a „republikánus front”, vagyis a baloldali és centrista jelöltek egymás javára történő visszalépése működött, és ezzel sokadszorra sikerült megakadályozni a szélsőjobboldal győzelmét. Az exit pollok alapján becsülhető erőviszonyok ugyanakkor azt mutatják, az abszolút többség senkinek nem lesz meg, ami bizonytalan helyzetet idézhet elő Franciaországban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 7. 20:13
×
×
×
×