eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspök beszédet mond az Európai sorsközösség a kereszténység védelmében - a Hunyadiaktól napjainkig című konferencián az Országház Felsőházi üléstermében 2018. november 14-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Olasz sztárcsapat jön Magyarországra

Az olasz Lazio labdarúgócsapata lesz a Szeged-Grosics Akadémia vendége jövő nyáron, a szegedi ifjúsági centrum és stadion ünnepélyes nyitómérkőzésén - írja a Délmagyarország című napilap.

Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke, a Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémia alapítója a csongrádi megyei lapnak adott interjúban elmondta: a tavaly szeptemberben kezdődött munkálatok az ütemterveknek megfelelően haladnak, így a beruházás a jövő év első felében készül el.

A Dorozsmai út melletti, több mint tízhektáros területen sportszálló, sportcsarnok, multifunkciós rendezvényközpont és szabadtéri színpad is épül, a nyolcezer fő befogadóképességű labdarúgóstadion mellett pedig műfüves pályák is lesznek.

A Szeged-Grosics Akadémia csapata a téli szünetben az NB III Közép csoportjának második helyén áll, a Lazio pedig negyedik a Serie A-ban.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×