eur:
392.54
usd:
362.57
bux:
72014.28
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
A székesfehérvári Armin Hodzic (j2), valamint Nyikolaj Szignyevics (b), Sztanyiszlav Dragun (b2), és Zahar Volkov (j), a fehérorosz csapat játékosai a labdarúgó Európa-liga L csoportjában játszott BATE Boriszov - Vidi FC mérkőzésen Minszkben 2018. november 29-én. BATE Boriszov - Vidi FC 2-0.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megérkezett a Ferencvároshoz a Vidi-verő csatár

A 26 éves Nyikolaj Szignyevics igen jó formában volt a BATE-ban az utóbbi időben, nagy célokkal érkezett az Üllői útra.

A Ferencváros labdarúgócsapata szerződtette Nyikolaj Szignyevicset, a BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott támadóját.

Az NB I-ben listavezető fővárosi klub honlapjának pénteki híre szerint a 26 éves csatár ebben az évben alapembere volt a bajnokságot zsinórban ötödik alkalommal megnyerő boriszovi együttesnek, amelyet annak ellenére hagyott el, hogy a csapat - a Vidi FC csoportjából - bejutott az Európa Liga egyenes kieséses szakaszába.

Szignyevics az előző szezonban 23 mérkőzésen hat, négy EL-csoportmeccsén pedig három gólt szerzett: a Vidinek egyszer, a PAOK-nak kétszer talált be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×