eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

A legnagyobb mezégetések LeBrontól Botkáig

Rosszul fogadták a kispesti szurkolók, hogy Botka Endre a Honvédtól a Ferencváros labdarúgó-csapatához igazolt.

Egy szurkolói Facebook-oldalon videót tettek közzé arról, ahogy elégetik a kispesti nevelésű védő mezeit.

Csak Magyarországon szokatlan jelenség, hogy mezégetéssel reagálnak a szurkolók, ha egyik kedvencük a nagy riválishoz igazol. A Dortmund-drukkerek is így fejezték ki dühüket 2013-ban, amikor Mario Götze a Bayernhez került. Kérdés, mit tett a szurkoló, amikor a támadó tavaly nyáron visszaigazolt korábbi sikerei színhelyére.

Ugyanígy foghatták fejüket azok a Cleveland Cavaliers-rajongók, akik LeBron James mezét gyújtották meg 2010-ben, amikor elhagyta a csapatot a Miami kedvéért. Napjaink legjobb kosárlabdázója végül 2014-ben visszatért a Cavshez, amellyel tavaly bajnoki címet is szerzett.

Az Arsenal-szurkolók Cesc Fabregas mezét nem kímélték, amikor a katalán középpályás a városi rivális Chelsea-hez igazolt.

Nem kell klubváltás a mezégetéshez: sok San Francisco 49ers-rajongó szabadult meg ezen a látványos módon Colin Kaepernick mezétől, miután az irányító nem állt fel az amerikai himnusz alatt, tiltakozását kifejezve.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×