eur:
394.59
usd:
354.59
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Raikkönen újra csak negyedik

Kettős Ferrari-siker született Isztambulban. Az Inter és a Barcelona is döntetlennel kezdett. Szávay Ágnes már a 31. a világranglistán. A nap legfontosabb sporthírei augusztus 26-án.

Kettős Ferrari-sikerrel zárult a Forma-1-es Török Nagydíj. Az isztambuli futamot a brazil Massa nyerte a finn Raikkönen és a címvédő spanyol Alonso előtt. A pontversenyben élen álló angol Hamilton az ötödik helyen ért célba, és öt futammal a szezon vége előtt öt pontra csökkent az előnye Alonsóval szemben. Massa lemaradása 15, Raikkönené 16 pont az újonchoz képest.

A címvédő Inter hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a vendég Udinesével az olasz labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában.
További eredmények: Palermo-Roma 0-2, DZSENOÁ (Genoa)-Milan 0-3, Fiorentina-Empoli 3-1.

A spanyol élvonal első fordulójában a Barcelona gólnélküli döntetlent ért el a Santander pályáján, a Valencia pedig 3-0-ra kikapott a vendég VÍJJÁRREÁLTÓL (Villarrealtól).

Első sikerét aratta a Manchester United az angol bajnokságban. A címvédő manchesteriek a negyedik fordulóban hazai pályán 1-0-ra győztek a vendég Tottenham ellen.

Egy eredmény a német Bundesligából: Wolfsburg-Schalke 1-1.

A New Haven-i tornán második Szávay Ágnes tíz helyet javított korábbi pozícióján, így már a 31. a női teniszezők világranglistáján. A kisebb hátsérüléssel bajlódó versenyző kedden kezdheti meg szereplést az amerikai nyílt teniszbajnokságon, ha pályára léphet, akkor az első ellenfele a német Klösel lesz. A selejtezőből főtáblára jutott Nagy Kyra hétfőn az első fordulóban a wimbledoni győztes amerikai Venus Williamsszel találkozik.

A 23-szoros világbajnok Kovács Katalin nyerte a nők 500 méteres kajak egyesét a jövő évi pekingi olimpia kajak-kenu tesztversenyén. A Paksy Tímea, Benedek Dalma páros második, a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak kettes pedig harmadik lett. A magyarok két arany- és két ezüst- és egy bronzéremmel zárták a viadalt.

Megvédte címét Csomor Erika a Svájcban rendezett hosszútávú duatlon-világbajnokságon. A győri rövidtávú vébén májusban bronzérmes versenyző ezúttal több mint negyedórás előnnyel ért célba.

Bejutott a férfi diszkoszvetés keddi döntőjébe Kővágó Zoltán és Máté Gábor az oszakai atlétikai világbajnokságon. Női 400 méteren Petráhn Barbara továbbjutott, és hétfőn a fináléba kerülésért futhat. A férfi 100 méteres síkfutást az amerikai Gay nyerte, míg női hétpróbában a svéd Klüft szerzett aranyérmet.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×