eur:
394.58
usd:
354.65
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

Kevés volt a négypontos siker

Szávay Ágnes hátfájása miatt feladta a New Haven-i döntőt. A Debrecen visszaelőzte az MTK-t. Massa indulhat az élről Isztambulban. A nap legfontosabb sporthírei augusztus 25-én.

Feladta a döntőt Szávay Ágnes a New Haven-i keménypályás női tenisztornán. A magyar versenyző az első szettet 6:4-re megnyerte az első helyen kiemelt Kuznyecova ellen, a második játszmában viszont orosz riválisa 3:0-ás vezetésénél jelezte, hogy hátfájása miatt nem tudja folytatni a játékot.

Czink Melinda 6:3, 6:4-re kikapott az argentin Craverótól az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában, így nem jutott fel a 128-as főtáblára.

A Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor páros nyerte a férfi kajak kettesek 1000 méteres versenyét a jövő évi pekingi olimpia kajak-kenu tesztversenyén. A magyar női négyes második lett.

A magyar férfi kosárlabda-válogatott 74-70-re nyert Bosznia-Hercegovinában az utolsó Európa-bajnoki pótselejtezős mérkőzésén, de a siker ellenére rosszabb pontkülönbsége miatt csak az utolsó lett csoportjában, így a jövő héten az A osztályban maradásért kell küzdenie.

A címvédő Debrecen hazai pályán 4-0-ra győzött a Kaposvár ellen, ezzel a tabellán pontszámban beérte a listavezető Honvédot.
További eredmények: Siófok-MTK 1-1, Paks-Nyíregyháza 3-0, Zalaegerszeg-Győr 0-0, Fehérvár-Tatabánya 7-0, Sopron-Rákospalota 2-1.

Az Arsenal 1-0-ra győzött a vendég Manchester City ellen az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában. A Chelsea szintén hazai pályán nyert 1-0-ra a Portsmouth ellen, és sikerével átvette a vezetést a tabellán.

A német Bundesligában: Bayern München-Hannover 3-0.

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a vendég Atletico Madrid elleni rangadón a spanyol bajnokság nyitányán.

Az olasz élvonalba visszatért Juventus 5-1-re kiütötte a vendég Livornót az első fordulóban. A Lazio hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Torinóval.

A brazil Massa rajtolhat az élről Isztambulban, a Forma-1-es világbajnokság Török Nagydíján. A második helyről az angol Hamilton, a harmadikról a finn Raikkönen, a negyedikről pedig a címvédő spanyol Alonso kezdheti meg a versenyt vasárnap délután két órakor.

Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×