eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Charlie (Horváth Károly) énekel Charlie 75 című koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2022. december 29-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Horváth Charlie nem áll le, hiába 75

Miniturnéja lesz.

Nyárindító hétvégi miniturnén vesz részt Charlie. A népszerű énekes pénteken Nagyváradon, szombaton Nyíregyházán, vasárnap pedig Debrecenben lép fel.

A 75 éves Horváth Charlie koncertsorozata egyfajta összegzése a fél évszázados életműnek - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.

A rock, a dzsessz, a blues, a soul és a funky zenében egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetesen rekedtes hangú előadóművész a hatvanas évek végétől több formációban (Decca, Olympia, Generál, Tátrai Band) zenélt. Legsikeresebb zenekarához, a Tátrai Bandhez 1989-ben csatlakozott, tíz lemez készült együtt olyan slágerekkel, mint a New York, New York, a Küszöbön túl, az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél vagy a Titkos szerelem.

Szólókarrierjét 1994-től indította, és egyre-másra gyártotta a sikerdalokat: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Nézz az ég felé. Legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Mindenen túl.

Charlie június 23-án pénteken este Romániában, a Nagyváradi várban a Szent László Napok keretében lép fel, másnap Nyíregyházán a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, június 25-én vasárnap pedig Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon énekel. A sztárvendég Tóth Vera.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Súlyos hibát követne el az EU, ha így mentené meg az autóiparát

Az Európai Unió úgy döntött, büntetővámokat vet ki a Kínából importált elektromos autókra, válaszul a versenytorzító kínai állami támogatásokra, amelyekkel a távol-keleti ország saját autóiparát erősítette az elmúlt években. Ez a lépés nem minden európai szereplőre hat egyformán, és fennáll annak a lehetősége, hogy megegyezés helyett kereskedelmi háború robban ki az EU és Kína között. Ez pedig egy még súlyosabb döntéshez vezethet, a kibocsátáscsökkentési célok módosításához.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×