eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Nyitókép: Pixabay

Szívszorító: csak apja kérésére, rettegéssel szállt a Titanra a 19 éves fiú

A Titan tengeralattjárón utazó 19 éves fiú nagynénje elmondta, hogy unokaöccsének ellenérzései voltak a Titanic roncsaihoz tartó úttal kapcsolatban, és csak az apja kedvéért vállalta.

Csütörtök este derült ki az OceanGate közleményéből, hogy meghaltak a Titanic közelében eltűnt Titan merülőhajó utasai, miután a jármű a mélyben összeroppant. A fedélzeten ott volt Pakisztán egyik leggazdagabb embere, a 48 éves Shahzada Dawood, valamint 19 éves egyetemista fia, Sulaiman Dawood is.

Azmeh Dawood – Shahzada Dawood idősebb testvére – az NBC Newsnak elmondta, hogy unokaöccsének nem igazán volt kedve az úthoz, sőt, valójában rettegett tőle. Még az indulást megelőzően is hezitált, ám végül csatlakozott a legénységhez, hogy édesapja kedvében járjon apák napja alkalmából - idézte a nyilatkozatot az Index.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×