eur:
393.13
usd:
363.67
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 22: Jeremy Renner attends the Hawkeye New York Special Fan Screening at AMC Lincoln Square on November 22, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for Disney)
Nyitókép: Getty Images/ Theo Wargo

Jeremy Rennert hazaengedték a kórházból

A színész két hetet töltött kórházban, miután átment rajta egy lánctalpas hókotró.

Mint korábban az Infostarton írtuk, Jeremy Rennert szilveszter napja óta kórházban ápolták, ugyanis a nevadai otthona közelében lévő feljáró takarítása közben átment rajta a hókotró, és "tompa mellkasi traumát, valamint ortopédiai sérüléseket" szenvedett.

A hvg.hu azt írja, a hosszú kórházi tartózkodása alatt Renner két műtéten esett át, és az intenzív osztályon kezelték. A CNN által megszerzett 911-es hívásnapló szerint Rennert "teljesen összezúzta egy nagy lánctalpas hókotró", és "rendkívüli nehézségei vannak a légzéssel". A továbbiakban az áll benne, hogy "a mellkasának jobb oldala összeomlott – a felsőtestét összezúzta".

Renner hókotrója akkor indult meg, amikor a színész nem ült a vezetőülésben – mondta korábban Darin Balaam Washoe megyei seriff.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×