eur:
392.54
usd:
362.77
bux:
72132.27
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 22: Jeremy Renner attends the Hawkeye Special Screening at AMC Lincoln Square Theater on November 22, 2021 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Nyitókép: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Kórházi ágyáról üzenet a súlyosan megsérült Jeremy Renner – kép

A színész egy fotót is csatolt a közösségi oldalára kitett üzenetében.

Kórházi ágyán készült fotóval, Instagramon köszönte meg rajongói aggódását Jeremy Renner, akit kedden műtöttek meg, miután vasárnap balesetet szenvedett hóeltakarítás közben – szúrta ki a Telex.

„Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak” – fogalmazott a színész.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, a Marvel-filmek Sólyomszemét alakító Renner egy hókotró járművével az utat tisztította, amikor a jármű áthajtott az egyik lábán. Egyik szomszéd, aki szemtanúja volt az esetnek, a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy a színész a helyszínen rengeteg vért vesztett, helikopterrel szállították kórházba a nevadai a Tahoe-tó melletti farmjáról.

Szóvivője kedden azt közölte, hogy a Bosszúállók sztárja „tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket” szenvedett, és továbbra is intenzív osztályon ápolják. Állapota súlyos, de stabil.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

Jeremy Rennert Sólyomszem szerepén túl a Mission Impossible franchise-ból is ismerhetik rajongói, kétszer Oscar-díjra is jelölték a színészt A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×