eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Jeremy Renner amerikai színész a Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) című amerikai szuperhős akciófilm bemutatóján Los Angelesben 2019. április 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Ijesztő videón látható, mi történt Jeremy Renner hókotrós balesete után

A testkamerás felvételeket most tette közzé a helyi seriff hivatala.

Jeremy Renner újév napján szenvedett balesetet, melyben saját hókotrója alá került: 30 csontja tört el, máját átszúrta az egyik, tüdeje pedig összeesett. A frissen közzétett videón az látható, hogyan igyekeznek a mentősök a színész életét megmenteni – írja az NBC News.

Az eset idején a leginkább a Marvel-univerzum Sólyomszemének szerepéről ismert Renner a birtokán található magánúton vontatta ki a hóekével unokaöccse autóját a hó alól. Alex Fries, a színész unokaöccse is beszél a videóban arról, mi történt: elmondása szerint a hókotró azt követően, hogy nagybátya kiszállt belőle, elkezdett csúszni felé a hegyoldalban.

"Teljes sebességgel felém tartott, ekkor próbált meg visszaugrani a vezetőfülkébe. De megcsúszott, mert a lánctalpakon lehetetlenség megállni. Be akart ugrani a vezetőfülkébe, de a lánctalp maga alá temette" – fogalmazott.

A korábban közzétett segélyhívásból már kiderült, mennyire súlyos volt a színész állapota. A diszpécser ott megkérdezte Friest, hogy lát-e egyértelmű sérüléseket Renneren, aki úgy felelt: mellkasával komoly gondok vannak, a jobb oldala is komolyan sérült, úgy néz ki, mintha a gép összezúzta volna és fejsérülése is van.

A színésznek 20 percet kellett a segítségre várnia, mivel a rossz útviszonyok miatt nehezen tudták megközelíteni a segítségére sietők. Renner korábban is köszönetét fejezte ki unokaöccsének higgadt cselekedetei miatt, valamint a rajta segítő mentősöknek is.

"Ha egyedül lettem volna ott, csúnya halálom lett volna, egészen biztosan. De nem voltam egyedül, ott volt az unokaöcsém, drága Alex. És aztán jött a lovasság többi része" – mondta el korábban az ABC News-nak adott interjújában.

Hetekig gyógyult kórházban, a múlt héten azonban már a Disney+-on látható sorozata, a Rennervációk premierjén is megjelent.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×