eur:
394.6
usd:
354.87
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Vérfürdő után küszöbön a maffiaháború?

Olaszországban mintegy ötven házkutatást tartottak a hatóságok a duisburgi vérfürdővel összefüggésben. A rendőrség attól tart, hogy maffiaháború robbanhat ki.

Az olasz rendőrök olyan személyek otthonait keresték fel a Reggio Calabria tartománybeli San Lucában, akikről feltételezik, hogy közel állnak a Nirta-Strangio és a Pelle-Romeo maffiacsaládokhoz.

A hatóságok valószínűnek tartják, hogy a két klán viszályának köze lehet a szerda hajnali németországi gyilkosságokhoz, és attól tartanak, hogy a következő napokban kiújulhat a két maffiacsalád bandaháborúja.

Közben német és olasz nyomozók az Interpol szakembereinek bevonásával közösen elemzik a duisburgi biztonsági kamerák felvételeit, amelyeken láthatók a vérfürdő helyszínéről menekülő gyilkosok.

A vizsgálat eredményéről egyelőre nem számoltak be. A német város főpályaudvara közelében hat olasz férfit öltek meg, akik kapcsolatban álltak a calabriai maffiával. Mindegyikükkel fejlövéssel végeztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Jön a hét legfontosabb eseménye  - Így várják a tőzsdék

Jön a hét legfontosabb eseménye - Így várják a tőzsdék

Ma reggel az ázsiai tőzsdék többsége emelkedett, a japán részvénypiac viszont esett, ott a jen erősödése tartotta nyomás alatt az árfolyamokat. Az európai tőzsdék erősödtek, és az amerikai részvénypiacok is pluszban nyitottak, bár később kisebb lefordulás történt. A befektetők alapvetően a hét legfontosabb eseményére, az amerikai jegybank szerdai kamatdöntő ülésére figyelnek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×