eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Sofia,Bulgaria-July 29,2018: Adding of Revolut Visa card into Apple Pay digital wallet.Apple Pay is an easy and secure nfc payment method.
Nyitókép: martin-dm/Getty Images

Változás a Revolutnál

A magyar ügyfeleket is érintheti.

Július 1-jén azok az ügyfelek is átkerülnek a litván székhelyű Revolut Bankhoz, akik eddig a londoni Revolut Paymentsnél maradtak - írta a neobank ügyféltájékoztatója alapján a Portfolio.

A Revolut azzal indokolta döntését, hogy a közelmúltban meghosszabbították az uniós banki engedélyüket, amely lehetővé teszi, hogy fizetési és betétgyűjtési szolgáltatásokat nyújtsanak a Revolut Bankon keresztül.

A Revolut Paymentsnél vezetett számlák átkerülnek a Revolut Bankhoz, és folyószámlává válnak, az IBAN-számok nem változnak. A folyószámlákon a szokásos módon tarthatnak az ügyfelek pénzeszközöket és használhatják őket a fizetésekhez. A folyószámlákon és adott esetben a látra szóló betéti számlákon lévő pénzeszközök 100 000 euróig a betétbiztosítási rendszer védelme alatt állnak majd.

Ha valakinek fizetős csomagja van, azaz a Plus, Premium vagy Metal csomag felhasználója, annak 2022. július 1-jétől az előfizetését a Revolut Bank szolgáltatja majd. Ez azt jelenti, hogy a Revolut Bank lesz a Revolut mindennapi fedezetének és utasbiztosításának csoportos biztosítója is.

Címlapról ajánljuk
Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Atomfegyverek, rezidens macska: így néz ki az új brit kormányfő első 72 órája

Mivel telik Nagy-Britanniában az elsöprő győzelmet aratott, új miniszterelnök első napja? Sir Keir Starmernek levelet kell írni az atomtengerek kapitányaival, meg kell ismerkednie a rezidencia személyzetével... és az állandó lakóval: Larryvel, a macskával.

Patika a kézipoggyászban – gyógyszerek, amelyek nélkül ne induljon el nyaralni

A gyógyszereket mindig gyerekektől elzárt helyre tegyük, és ezt tartsuk észben a nyaralás vagy az utazás alatt is, hiszen nagyon súlyos mérgezéseket is okozhatnak – figyelmeztetett az InfoRádióban az országos tisztifőgyógyszerész. El Koulali Zakariás arról is beszélt, hogy bizonyos készítmények hűtést igényelnek, illetve magas hőmérséklet hatására hamar tönkremehetnek, hatástalanná válhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×