eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Százhúsz pályázat gazdaságfejlesztésre

Március óta 120 pályamunka érkezett az Új Magyarország Fejlesztési Terv január végén megjelent gazdaságfejlesztési pályázati kiírásaira - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

A tájékoztatás szerint a beadott dokumentumok kétharmada a mikrovállalkozásoknak szóló eszközbeszerzést finanszírozó kiírásra érkezett, amellyel 1 és 5 millió forint közötti normatív támogatás nyerhető el.

Az ügynökség számításai alapján a mintegy 31 milliárd forintos keretből átlagosan 3 ezren kaphatnak fejlesztési forrást.

Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos korábban azt mondta: várhatóan áprilisban jelennek meg a regionális operatív programok első pályázati kiírásai, amelyek a helyi közlekedést, az akadálymentesítést, turizmust, iskolafelújítást érintik régiónként eltérően.

Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×