eur:
402.28
usd:
366.59
bux:
73931.55
2024. október 7. hétfő Amália
Nyitókép: Pixabay

A vártnál is többet csúszik az Apple Intelligence

Habár a vállalat konkrét dátumot nem ígért, belső informátorok biztosra vették, hogy az iOS 18.1, ami az Apple Intelligence-t is hozta volna magával, október első felén érkezik. Erre azonban egyre kevesebb az esély.

Nemrégiben kiderült, hogy a 2024-es Worldwide Developer Conference-en belengetett funkciók közül csak néhány érkezik meg idén októberben az iOS 18.1-es frissítéssel; a végleges verzió pedig majd csak valamikor jövő tavasszal lesz kész - írja az Index.

Tovább rontja a helyzetet, hogy a korábbi, október eleji megjelenést a hónap végére tolhatta az Apple, ugyanis az iOS 18.1 még mindig csak a tesztelők számára érhető el.

Mint írják, ha október 7-én befut a hatodik fejlesztői béta verzió, akkor ha minden jól megy, október 28-án a nyilvánosság számára is megjelenhet az Egyesült Államokban az Apple mesterséges intelligenciája. Hozzáteszik, európai megjelenésről egyelőre még nincs hír.

Korábban az Infostart is beszámolt róla, hogy az Apple Intelligence az Európai Unió DMA szabályozásai miatt nem lesz elérhető egyelőre a kontinensen.

Címlapról ajánljuk
Falus András az orvosi Nobelről: a díjazott felfedezés Karikó Katalin területét is továbbviheti

Falus András az orvosi Nobelről: a díjazott felfedezés Karikó Katalin területét is továbbviheti

Két amerikai kutató – Victor Ambros fejlődésbiológus és Gary Ruvkun molekuláris biológus – kapta a mikro-RNS felfedezéséért és a génszabályozásban betöltött szerepének feltárásáért az idei orvosi-élettani Nobel-díjat. Munkájuk lényegéről Falus András Széchenyi-díjas immunológus professzort, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagját kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×