eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Nyitókép: Pixabay

Fordulat jön a pár órás napsütés után

Péntek estig a Kárpát-medencébe átmenetileg szárazabb, de változatlanul hideg léghullámok érkeznek.

Pénteken napközben gomolyfelhős, napos idő várható csapadék nélkül, majd a késő délutáni, esti óráktól nyugat felől felhősödés kezdődik, és ott már kisebb eső is előfordulhat. Az ország legnagyobb részén többnyire mérsékelt marad légmozgás, csupán Sopron környékén kísérhetik élénk, esetleg erős lökések a déli szelet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között alakul, de főként a középső országrész szélvédett vidékein gyenge légköri fagy is előfordulhat, talaj menti fagy pedig többfelé valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 14 és 18 fok között várható.

A hétvégén ismét változékonyabb lesz az időjárás. Többfelé beborul, és záporokra kell készülni. A maximumok egyre inkább 15 fok körül, többfelé alig 10 Celsius-fok felett alakulnak.

Címlapról ajánljuk

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×