eur:
394.46
usd:
354.52
bux:
72924.84
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Intim testrészeket filmeztek, börtönbe kerülhetnek

Õrizetbe vettek két holland bloggert, akik nők szoknyával fedett testrészeiről készítettek felvételeket alsó kameranézetből. Az interneten publikáló szerzők állítják: csak arra akarták felhívni a figyelmet, hogy az átlátszó lépcsők teljes betekintést engednek.

Az alkmaari bíróság szóvivője közölte: októberre idézték be a bloggereket, akik a gyanú szerint engedély nélkül filmeztek másokat. A megvádoltak szerint a nők tudtak arról, hogy felvételt készítenek róluk.

A Hollandia északi részén lévő Heerhugowaard földalatti parkolója lépcsőházának átlátszó a plafonja, így az alsó szinten lévők tanulmányozhatják a fölöttük sétáló vásárlókat.

A szóban forgó internetes naplón olvasható magyarázat szerint a bloggerek több hónappal ezelőtt figyeltek fel az átlátszó plafonra, és azt akarták megtudni, hogy a bíróság hajlandó-e foglalkozni a témával.

A holland hírügynökség beszámolója szerint a két blogger kéthónapos börtönbüntetést kaphat.

Címlapról ajánljuk

Levágják az árhullámot Mosonmagyaróvárnál - harmadfokú a készültség

A legfőbb cél, hogy az érkező árhullámot a töltések között tartsák a vízügyesek Győr-Moson-Sopron vármegyében – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivő-helyettese. Szegi Attila arról is beszélt, hogy az árvízi víztározók segítségével néhány deciméterrel alacsonyabb tetőző vízszintet lehet elérni ahhoz képest, mint ahol természetes körülmények között lenne.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×