eur:
398.7
usd:
364.12
bux:
69380.47
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
closeup of a young caucasian man throwing a punch to the observer, with a dramatic effect
Nyitókép: Getty Images/ nito100

Mégsem ment el bocsánatot kérni a karateedző a felrúgott kisfiútól

Az edző üzent a kisfiúnak és az anyukájának is: azt írta, nehéz személyesen bocsánatot kérnie.

A szolnoki napközis táborban bántalmazott kisfiú édesanyja hiába várta, hogy A. Tibor személyesen kérjen bocsánatot, és túl legyenek végre az egész tortúrán, az edző csak üzenetet küldött a nőnek - idézi a blikk.hu.

"Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!" - írta a karateedző, üzenve a hétéves kisfiúnak is:

"Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam."

A bántalmazott kisfiú édesanyja meglepődött, azt hitte, az edzőnek is érdeke, hogy a találkozó mielőbb megtörténjen. A lapnak kifejezte, őt nem érdekli, hogy rászálltak, ők is nagyon nehéz időszakon mennek keresztül. Leszögezte: nem akar semmi mást, csak hogy az edző bocsánatot kérjen a kisfiától, és nyugalma legyen.

Az anya pszichológusnál is járt már a fiúval. Elmondása szerint a gyerek jól van, de néha furcsán viselkedik. Arra viszont készen áll, hogy találkozzon bántalmazójával.

A szolnoki rendőrség egy hete kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, aki beismerte tettét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.05. hétfő, 18:00
Pletser Tamás
az Erste Bank olaj- és gázipari elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×