eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba

Elfogták a budapesti csavarhúzós rémet

A férfi már többször fenyegetőzött a csavarhúzójával, ezúttal a 138-as busz vezetőjét támadta volna meg.

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. kerületi Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt a letartóztatását indítványozta annak a 48 éves budapesti férfinak, aki kedden az esti órákban a 138-as számú buszjáraton szidalmazta, illetve megfenyegette a busz vezetőjét.

A férfi az egyik áruházlánc buszmegállójában a járműre felszállást követően a vezetőülés közelében leült, szidalmazni kezdte a buszvezetőt, majd a táskájából elővett csavarhúzóval többször megfenyegette a sofőrt azzal, hogy „Van nálam fegyver, megölhetlek haver!”

A buszvezető a folyamatos fenyegetés hatására a járművet a XXI. kerületi rendőrkapitányságnál állította meg, ahol a rendőrök a férfit elfogták.

Az ügyészség azért is indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert március 16-án egy XXI. kerületi pékség eladóját rúgta meg és lökte a pénztárgépet a földre, majd még ugyanezen a napon egy józsefvárosi elektronikai üzletben fenyegette meg szintén csavarhúzóval az eladókat, és a polcokra helyezett elektronikai termékeket leborította. Ezenkívül egy februárban elkövetett garázdaság miatt is nyomozást folyik ellene.

Címlapról ajánljuk
Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Alig van korszerű ingatlan idehaza, de az otthonfelújítási program nagy hajtóerő lehet

Az évente megépülő húszezer új lakás nagyon elenyésző szám a négy és fél milliós országos lakásállományhoz képest – mondta az InfoRádióban az MBH Jelzálogbank vezérigazgatója. Nagy Gyula arról is beszélt, hogy az otthonfelújítási programban a nyílászárócsere a legolcsóbb beruházás, a homlokzati és födémszigetelés viszont jelentős kiadásokkal jár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×