eur:
394.56
usd:
365.56
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pexels

Egy bácsi mindig bent hagyta a slusszkulcsot az autóban - idáig

A 79 éves úr járgányát egy órán belül megtalálták a 6-os úton, egy ittas férfi vezette.

Egy 79 éves tamási férfi hívta a helyi rendőröket azok után, hogy vasárnap délután ellopták az autóját egy bolti parkolóból. A bejelentő elmondta azt is, hogy

az autót nyitva hagyta az indítókulccsal együtt, mert úgy szokta

- írja a Police.hu.

A körözést azonnal kiadták, ennek köszönhetően a 6-os út 157-es kilométerénél megállították a byonhádi rendőrök - alig egy órán belül. A járművet ekkor egy 45 éves pécsi férfi vezette.

A rendőröknek azt mondta, azért vitte el a kocsit, mert haza akart jutni Pécsre.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit elfogták és előállították a Bonyhádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt, és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×