eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Nezavisni cestarski sindikat

Óriási változás a horvátországi sztrádahorror áldozatainak állapotában

A háromtagú család tagjai nem csak hogy túlélték a fizetőkapus balesetet, de csodálatos tempóban javul valamennyiük állapota.

Ausztráliába utazik gyógyulni a horvátországi fizetőkapus sztrádabalesetet elszenvedett család. D. Dániel teniszedző, horvát felesége és kisfiuk ott folytatja a csodával határos tempójú rehabilitációt - írja a Ripost információi alapján az Origo.

Ismert, július 11-én 150 km/h-val egy horvátországi fizetőkapunál, fékezés nélkül rohant a család bérelt Skodájába hátulról egy bedrogozott BMW-s férfi. A balesetet a család nagy szerencsével élte túl, és gyógyulásuk sem átlagos sebességű - tudta meg az Origo a család egyik barátjától.

A 38 éves magyar teniszedző egyébként Ausztráliában él családjával. D. Dániel a Ripostnak számolt be arról, hogy fia mindkét lába eltört, neki a háta és a bokája sérült meg, de hálásak, hogy egyáltalán életben vannak, hiszen a családfőt napokig mesterséges kómában tartották. Feleségének több bordája is eltört. Úgy tudni, mindenki maradéktalanul fel fog épülni.

Bense Tamás orvos úgy vélekedett, nagyon ritka, hogy a hasonló balesetek nem bénulással vagy halállal végződnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Kutya nehéz évek várnak az alapkezelőkre, a korábbi recepteket ki lehet dobni a kukába

Kutya nehéz évek várnak az alapkezelőkre, a korábbi recepteket ki lehet dobni a kukába

Felemás éve volt tavaly a globális alapkezelői piacnak: bár a kezelt vagyon 12%-kal közel 120 000 milliárd dollárra nőtt, a nyereség 8,1%-kal csökkent – derül ki a Boston Consulting Group által közzétett Global Asset Management jelentésből. Nincs könnyű dolguk a vagyonkezelőknek, mivel a korábbi receptek már nem működnek: a piaci teljesítmény húzóerejére alapozni édeskevés lesz, közben egyre nagyobb teret nyernek az alacsony díjakkal operáló passzívan kezelt alapok, és hiába vannak innovációs ötletek, ezeknek csak töredéke bizonyul életképesnek. Lehet azért megoldás az egyre sokasodó problémákra: egy jó AI-stratégia sokat segíthet a profitnövelésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×