eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Most kiderül, melyik városokban és hol kell leginkább félni a betörőktől

Térképre vitték a veszélyességet. Budapest igen vegyes képet mutat.

Rendőrségi információk alapján térképre vitte a Pénzcentrum.hu Magyarország utolsó fél évének betörési statisztikáit.

A legtöbb betörés Budapesten volt tavaly karácsony és idén június vége között (23), ennél egész Heves megyében alig volt több (39), Borsodban és Jász-Nagykun-Szolnok 33-33 - százezer lakosra vetítve.

Vas megyében eközben csak 5 betörés jutott 100 ezer lakosra, de Csongrád, Komárom-Esztergom és Veszprém megye sem áll rosszul.

Budapesten belül a kerületekben a legnagyobb baj az V. kerületben van (77), de a bulinegyed és a XI. kerület is eléggé fertőzött - szemben a XV. kerülettel, ahol 3 betörés jut 100 ezer főre. Érdekes módon minél értékesebb egy négyzetméternyi ingatlan, általánosságban annál nagyobb a betörésveszély, ebből a szempontból viszont az I. és a XII. kerület kivétel, nincs sok betörés, mégis drága az ingatlan.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×