eur:
386.39
usd:
355.74
bux:
68870.22
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes
Rendőrautók a győri Fehérvári úti benzinkúton, amelyet a délelőtti órákban kiraboltak 2019. június 27-én. A rabló készpénzt vitt magával; rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Fegyveres benzinkútrablás Győrben, zajlik a hajsza

Kiraboltak egy automata benzinkutat csütörtök délelőtt Győrben, a pénzszállítókra támadtak a rablók, és így vitték el a pénzt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rabló készpénzt vitt magával a Fehérvári úton található kútról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőt, egy férfit.

A benzinkút Facebok-oldalán több részletet is elárultak: kiderült, hogy az automata kútról a készpénz elszállítása közben történt a rablás. Az elkövetőről, aki a helyszínen várta az automata ürítésére érkező pénzszállítókat, készült kamerafelvétel, de baseballsapkát viselt, így nem lehet felismerni. A mentőket is ki kellett hívni, mert a pénzszállítókat lefújta gázsprayvel a rabló, aki egy fegyvert is elővett.

Közben a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki nagy összegű készpénzzel menekül. A Győri Rendőrkapitányság eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a feltételezhető elkövető ellen, és elfogatóparancsot adtak ki ellene, sőt a fényképét is nyilvánoságra hozták.

Címlapról ajánljuk
Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

Robert Kalinák bejelentése: nincs túl az életveszélyen Robert Fico

A miniszterelnök csak korlátozott módon képes kommunikálni – mondta a szlovák Biztonsági Tanács ülése után Robert Kalinák miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter. Azt is közölte, nem hirdetnek rendkívüli helyzetet a kormányfő elleni merénylet után.

Nagyot nézhet, ha kifog egy ilyen új 100-ast

A Magyar Nemzeti Bank alapításának 100. évfordulója alkalmából bocsátottak ki május 16. csütörtökkel különleges előlappal rendelkező 100 forintos címletű érmét. Kétféle emlékérmét is kibocsátanak, melyek közül az ezüst a valaha volt legnagyobb súlyú nemesfém emlékpénz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×