eur:
392.93
usd:
363.15
bux:
72157.74
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Rendőrkézen a Magdolna utcai lövöldöző

Az Orczy úton kapták el a garázda társaságot, amelynek egyik tagja gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a főváros VIII. kerületében.

Az ügy előzménye, hogy egy férfi a rendőrségen arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Az eset során senki sem sérült meg. A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.

Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás - olvasható a BRFK közleménye a Police.hu portálon.

Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Megjött a hét legjobban várt adata, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Megjött a hét legjobban várt adata, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Igencsak felemás munkaerőpiaci adatok érkeztek Amerikából, hiszen amíg az új álláshelyek száma nőtt, addig a munkanélküliség emelkedett, ezeket az adatokat emésztik most a piacok: a közlést követően a dollár esetében láthattunk nagyobb kilengéseket, ezt követően azonban visszatértek az árfolyamok az adatközlés előtti szintre. Eközben az európai tőzsdéken kiváló a hangulat, és Amerikában is pluszos nyitásra van kilátás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×