eur:
394.53
usd:
365.71
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Elton John angol dalszerző, énekes fellép a 92. Oscar-gálán a hollywoodi Dolby Színházban 2020. február 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Kevin Spacey komoly védelmet kapott

Az énekes Elton John a védelem tanújaként szólalt meg Kevin Spacey perében. A színészt szexuális zaklatással vádolják.

A lovagi kitüntetett zenészt arról kérdezték, hogy Kevin Spacey részt vett-e az énekes által a windsori otthonában rendezett bulin. Egy 2001-es partiról van szó.

A vád szerint egy állítólag szexuálisan bántalmazott, jelenleg 63 éves férfi szerint a népszerű színész megszorította a nemi szervét.

Elton John vallomása most azt tisztázná, hogy az amerikai színész csak egyetlen buliján volt jelen. Ez azért fontos, mert négyrendbeli szexuális zaklatással vádolják.

Az énekes azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy Kevin Spacey "fehér nyakkendőben jött, és egyenesen egy magánrepülőgépről érkezett" - írja a BBC. Ez pedig azért érdekes, mert az állítólagos zaklatott azt mondta, hogy a partira tartva történt az incidens.

A Magyar Nemzet a vallomásból azt emelte ki, hogy Elton John szerint Spacey a mulatság után a házukban töltötte az éjszakát és még fényképről sem ismeri azt az embert, aki szexuális zaklatással vádolta meg a színészt.

Címlapról ajánljuk
Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Kemény Dénes Marco Rossiról: érthető, miért került mélyre, most újra kell gombolni a kabátot

Az utóbbi évek nagy sikereinek hatására megnőttek a szurkolói elvárások a magyar labdarúgó-válogatottal szemben, Svájc ellen azonban szembejött a fájdalmas valóság – mondta az InfoRádióban a magyar férfi vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Kemény Dénes szerint a helyén kell kezelni a magyar csapat Eb-szereplését, Marco Rossit pedig képesnek tartja arra, hogy újra nagy eredményeket érjen el.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan a tűzszüneti felvetésnek

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×