eur:
395.81
usd:
369.4
bux:
72013.83
2024. július 2. kedd Ottó
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 12.Az amerikai Simone Biles gerendagyakorlatot mutat be a riói nyári olimpia női torna egyéni összetett versenyének döntőjében a Rio de Janeiró-i Rio olimpia Arénában 2016. augusztus 11-én. A világbajnok Simone Biles aranyérmet nyert. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: Az amerikai Simone Biles gerendagyakorlatot mutat be a riói nyári olimpia női torna egyéni összetett versenyének döntőjében 2016. augusztus 11-én. Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Megszólalt testvére gyilkossági ügyében a sztársportoló

Mélyen megrendítette a hármas emberöléssel gyanúsított testvérének letartóztatása Simone Bilest, az amerikaiak négyszeres olimpiai és 14-szeres világbajnok tornászát.

"Szívből sajnálom a történteket, mindenekelőtt az áldozatokat és családtagjaikat" - írta Twitter-oldalán kedden Biles, akinek 24 éves bátyját, Tevin Biles-Thomast azért tartóztatta le múlt héten a rendőrség, mert a gyanú szerint három férfit lelőtt szilveszter éjjel Clevelandben.

A 22 esztendős Biles nem a testvéreivel nőtt fel, édesanyja ugyanis drogproblémákkal küzdött, ezért a később a világ legsikeresebb tornászává vált sportoló egy ohiói gyermekotthonban nevelkedett. Hatévesen, egyik nővérével költözött nagyapjához, a multimilliomos Ron Bileshoz és feleségéhez. Biles bátyja - aki ma tagja az amerikai hadseregnek - és másik nővére Clevelandben nőtt fel a nagynénjénél.

Simone Biles a 2016-os, riói olimpián négy aranyérmet nyert, világbajnoki címeit pedig 2013 és 2018 között gyűjtötte.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója szerint már az első választási forduló után biztosra vehető, hogy Emmanuel Macron nem tud többséget alakítani a francia nemzetgyűlésben, egy esetleges koalíció létrejötte pedig egyrészt kétséges, másrészt törékeny lenne. Yann Caspar arról is beszélt az InfoRádióban, hogy erőszakos eseményektől tart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×