eur:
394.83
usd:
367.01
bux:
71599.23
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mészöly Kálmán 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, az MLSZ-életműdíjasa az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Nagyon komoly fertőzést küzdött le Mészöly Kálmán

Az orvosok azt mondták, nem biztos, hogy más kikecmergett volna belőle, de a 77 éves Szőke Sziklának ez sikerült, valószínűleg segítségére volt ebben élsportolói múltja.

A magyar futball legendája, aki háromszor irányította szövetségi kapitányként a nemzeti válogatottat, hosszú ideje keményen harcol az egészségéért, de a leletei alapján nyerésre áll. Fia, Mészöly Géza a Blikknek elmondta, hogy étvágya édesapja kifogástalan, már a gyógytornát, a teljes felépülését szolgáló edzéseket is jobb kedvvel, nagyobb lelkesedéssel végzi el, mint néhány hónapja.

Mészöly Kálmán tavaly januárban került agyvérzés gyanújával kórházba, ott kiderült, hogy kétoldali bakteriális tüdőgyulladással küszködik. Később koszorúér-szűkületet diagnosztizáltak nála, gyulladás alakult ki a térdízületében, húgyúti fertőzést is kapott, ráadásul a gyomrával és a bélrendszerével is volt problémája.

A legnehezebb időszakon azonban mostanra túljutott a játékosként négyszeres magyar bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes korábbi klasszis.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×