eur:
399.63
usd:
361.29
bux:
73600.8
2024. október 2. szerda Petra

Friss hírek Mészöly Kálmán állapotáról

Javul Mészöly Kálmán állapota, hamarosan másik kórházba szállíthatják át.

Az egykori válogatott labdarúgót és szövetségi kapitányt néhány hete agyvérzés gyanújával, magas vérnyomással szállították kórházba, ahol kétoldali tüdőgyulladást kapott, miközben a vizsgálatok során megállapították, hogy meglehetősen rossz állapotban van a szíve is, és ezen csak egy jelentős operáció segíthet.

A Nemzeti Sportnak Mészöly Kálmán fia, Mészöly Géza elmondta: édesapját egyre többen látogatják, és jólesik neki a felé áradó szeretet és figyelem. A család segítségével tornáztatják, mozgatják, s már egyre többször kel fel az ágyból. Ha a javulás továbbra is folytatódik, akkor a jövő héten átszállíthatják egy II. kerületi rehabilitációs intézetbe, ahonnan felerősödve, visszatért életkedvvel térhet haza – tette hozzá. A nagy kockázat miatt lehetőség szerint elkerülnék a komplikáltnak tűnő szívműtétet. 

A telefont Mészöly Géza átadta apjának is, aki azt mondta: „fiatal barátom, annyira jobban vagyok, hogy hamarosan Thaiföldre indulok egy küldöttség élén..."

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 12:12
×
×
×
×