eur:
394.62
usd:
366.64
bux:
71585.46
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A díszpolgári címmel kitüntetett Mészöly Kálmán volt válogatott labdarúgó, szövetségi kapitány a Fővárosi Közgyűlés ünnepi ülésén az Újvárosháza dísztermében 2018. június 19-én. Idén az elismerő címben nyolcan részesültek.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Friss hírek Mészöly Kálmán állapotáról

Nyirokmasszázzsal gyógyítják a futball-legenda lábát.

Mészöly Kálmán az elmúlt hónapok nehézségei után ma már sokkal jobban érzi magát. Ebben nagy segítségére vannak a kezelések: nyirokmasszázsal gyógyítják a lábát. Az eljárásnak köszönhetően a végtagjáról eltűnnek a duzzanatok, amelyek az elmúlt időszakban kellemetlenséget okoztak számára. A fia, Mészöly Géza a Blikknek azt mondta, édesapján segít a kezelés, ezért sokkal jobb a közérzete és a kedve is.

Korábban egyébként szó volt arról, hogy szívműtét vár a játékosként 61-szeres válogatott és Európa-bajnoki bronzérmes Mészöly Kálmánra. Az év elején infarktuson esett át, később pedig súlyos gyomorpanaszok gyötörték – összesen három hónapig feküdt kórházban, áprilisban engedték őt haza. Szerencsére a szervezete azóta nagyon sokat erősödött, jók a leletei, így az operáció jelenleg nincs napirenden.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×