eur:
390.16
usd:
357.77
bux:
72899.65
2024. július 18. csütörtök Frigyes
Caucasian angry and aggressive man threatening with fist.
Nyitókép: Andranik Hakobyan/Getty Images

Megszólalt a kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja

A gyerek először semmit sem mondott otthon a bántalmazásról, és az edző sem számolt be róla az anyukának, mindössze annyit mondott, hogy volt egy kis "összeröffenésük". A nő az internetre kikerült képekből ismerte meg a történteket, és azt szeretné, ha a férfi a szeme láttára kérne bocsánatot a gyerektől.

Mint arról az Infostart is beszámolt, kedden nyilvánosságra került egy videó arról, hogy a múlt héten a szolnoki kalandparkban egy karateedző felrúgott egy hétéves kisfiút. A gyerekek egy jászberényi küzdősportegyesület nyári táborával mentek el a kalandparkba. A fiú fejre esett, de mivel volt rajta bukósisak, szerencsére nem lett komoly baja. Az esetet több gyerek is látta, őket is megviselték a történtek.

Nyilatkozott az RTL Híradónak a bántalmazott gyermek édesanyja, akit dühít, hogy ilyesmi előfordulhat. Elmondása szerint semmit sem tudott az egészről, csak annyit, hogy a gyerek valakivel veszekedett. Amikor érte ment, akkor sem találkozott az edzővel. A kisfiú sem mondott semmit az incidensről az anyjának, mindössze annyit, hogy a szolnoki kalandpark nem volt jó.

Amikor az anya másnap elment az edzőhöz, hogy beírassa a gyerekét edzésekre, szintén nem tudott meg semmit, a férfi ugyanis csak egy rövid jellemzést adott róla, és megemlítette, hogy "volt egy kis nézeteltérésük, de rendezték."

Az anyuka kedden szerzett tudomást a bántalmazásról, amikor a felvétel kikerült az internetre. Elmondása szerint rosszul lett a látottaktól, és kérdőre vonta a fiát.

A gyermek azt hitte, olyan rosszat tett, hogy megérdemelte, amit kapott, és még szégyellte is magát.

Az anya azt szeretné, ha az edző a szeme láttára kérne bocsánatot a fiútól.

Az ügyben a szolnoki kalandpark feljelentést tett, a rendőrség pedig megkezdte a nyomozást.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×