eur:
394.87
usd:
367.79
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Full frame of a low angle shot of a gray sky with clouds of rain.
Nyitókép: Pakin Songmor / Getty Images

Megint fordul az időjárás, újra jégeső fenyeget

Viszonylag nyugodt időnk lesz szombaton.

A legalacsonyabb hajnali hőmérséklet 11 fok körül alakul. Utána gomolyfelhős, napos idő várható. Egy-egy futó zápor nem zárható ki a térségben (10-30 százalék eséllyel).

A délnyugati, majd a változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 fok körül alakul.

A jövő hét elejétől viszont ismét csapadékosabbra fordul időjárásunk. Többfelé kell esőre, záporra, illetve zivatarok kialakulására készülni, emellett viszont fülledt, meleg időben lesz részünk 21 és 29 fok közötti csúcsértékekkel.

A hét második felére kissé csökken a csapadékhajlam, illetve pár fokkal visszaesik a hőmérséklet.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ralizik a Tesla, csúcstámadásban a Nasdaq

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×