eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Trócsányi László, a Fidesz-KDNP képviselője az Európai Parlament strasbourgi épületében 2019. július 16-án.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Trócsányi Lászlót jelölik az Alkotmánybíróság megüresedő helyére

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán jelentette be, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnökké választását követően a kormánypártok Trócsányi Lászlót, a Magyar Jogász Egylet elnökét jelölik az Alkotmánybíróság megüresedő helyére.

Sulyok Tamás alkotmánybírósági elnök államfőnek való jelölésével – elnökhelyettes hiányában – megválasztott vezető nélkül maradt az Alkotmánybíróság. Az új elnök megválasztásáig a 76 éves Salamon László, a testület korelnöke gyakorolja az elnöki hatásköröket.

Sulyok Tamás köztársasági elnökké választását követően a kormánypártok Trócsányi Lászlót, a Magyar Jogász Egylet elnökét jelölik az Alkotmánybíróság megüresedő helyére – jelentette be közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×