eur:
396.06
usd:
369.6
bux:
72005.89
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: 112

Rettenetes baleset történt az M86-oson - videó

Segíteni álltak meg autók egy árokban landolt Toyotához, beléjük rohant egy vontatós román Audi.

Teljes útlezárás lett a következménye annak a balesetnek, amely pénteken történt Győr felé az M86-oson. Mint a 112 beszámolójából kiderül, Szombathely-Zanat közelében árokba került egy Toyota, a segítésére oda sereglő autósokba viszont belerohant egy román rendszámú Audi, amely egy trélert vontatott. Három könnyű sérültről tudni.

Először egy Volkswagen kisbusz sofőrje lassított segíteni, majd mögötte egy kisebb VW állt meg ugyanezért. Mögöttük jött a román rendszámú Audi. A kisbusz az árokban állt meg, a másik VW a belső sávban.

Az Audiban három gyerek is utazott, a tréleren építőanyag és egy román rendszámú kocsi volt, amely az ütközéskor lerepült.

Kórházba szállítani senkit nem kellett.

Címlapról ajánljuk
Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

Patthelyzet a választások miatt: a szakértő szerint leállhat Franciaország

A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója szerint már az első választási forduló után biztosra vehető, hogy Emmanuel Macron nem tud többséget alakítani a francia nemzetgyűlésben, egy esetleges koalíció létrejötte pedig egyrészt kétséges, másrészt törékeny lenne. Yann Caspar arról is beszélt az InfoRádióban, hogy erőszakos eseményektől tart.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×